Petra

Rektor och legitimerad förskollärare
Petra är ny rektor på Mimer sen augusti 2021. Hon är utbildad förskollärare och har en gedigen erfarenhet. Hon har arbetat inom förskola sedan 2003, varav ett flertal år just inom föräldrakooperativ. Sedan 2014 har hon arbetat som biträdande rektor inom Stockholm stad. En sprudlande positiv och glad person med mycket energi och omsorg för både barn och personal.

Vonne

Barnskötare
Startade upp Mimers Källa våren 1994 . Älskar att vistas i naturen, plocka svamp och paddla kajak. ”Det bästa med Mimer är att få möjlighet att utveckla intressen och idéer tillsammans med barnen.”

Johanna

Barnskötare
Gillar att träna och att vistas i Skärgården. ”Det bästa med Mimer är att jag får känna att jag är en del av barnens utveckling.”

Jesper

Barnskötare
Född och uppvuxen på Lidingö, tycker om att sjunga, bygga och fixa på fritiden. ”Det bästa med Mimer är den varma stämningen mellan kollegor, barn och föräldrar. Det ger mig tid att se och möta varje barn.”

Marthe

Barnskötare, tjänstledig pga studier till förskollärare
Älskar att laga Afrikansk mat. Det bästa på Mimer är att jag får visa mina styrkor och att träffa alla barn, föräldrar och pedagoger.

Nyanställd förskollärare

Legitimerad förskollärare