V 2 2017

Hej och välkomna tillbaka från jul och nyårsfiranden!

Hoppas ni har haft det lugnt och skönt, roligt och fartfyllt, ja helt enkelt haft det så bra som det möjligen kunnat vara just för er. Nu börjar allvaret igen, eller i vårt fall roligheterna. Vi har en fantastisk termin framför oss, med skridskor, gympa, Minecraft, skapande, Babblarna, massage och allt annat vi kommer hitta på tillsammans. Fullt ös, med andra ord!

Skridskoåkningen drar igång redan imorgon, den 10e januari. Alla Björnar, Rävar och Kaniner åker skridskor imorgon! OBS, kom gärna senast fem i nio, så vi slipper stressa till bussen. Vi vill ju hinna åka så mycket som möjligt!
Nyckelpigor och Ekorrar är kvar på Mimer och har Babblargympa!

Nu i januari hälsar vi två nya kompisar välkomna till Mimers Källa. Det är Ebba, Wilmers syster, som börjar redan idag, den 9e januari, och Nora, Bernards syster, som börjar den 23e januari. Vi blir alltså 26 barn under våren. Detta gör att vi just nu håller på att leta efter en till pedagog på halvtid, för att allt ska kunna fungera så bra som möjligt. Så snart vi vet vem den pedagogen blir kommer vi att informera er föräldrar. Om ni har frågor runt detta så vänd er till Anne. Till hösten planerar vi att återigen ha 25 barn på Mimer.

Björnar och Rävar kommer att starta upp ett nytt projekt i Minecraft, där de ska arbeta med sina egna hus. Vi vill därför att ni skickar oss ett foto på ert hus, till Mimermailen, senast torsdagen den 19e januari.

Det är härligt snöväder ute, ett tag till i alla fall.. Se till att barnen har tjocka mössor och vantar, som passar väderleken. Gärna ett extrapar på hyllan, märkta, förstås… ;) Skämt åsido, så har ni blivit jätteduktiga på att märka barnens kläder. Fortsätt så!

Vi vill påminna om att vi har planeringsdag den 20e januari. Då har Mimer stängt hela dagen.

Viktiga datum:

• 20/1 Hel planeringsdag – Mimer stängt
  • 17/3 Halv planeringsdag – Mimer stänger 12.30
  • 13/4 Dag före långfredag – Mimer stänger 13.30
  • 19/5 Halv planeringsdag – Mimer stänger 12.30
  • 24/5 Dag för Kristi Himmelsfärdsdag – Mimer stänger 13.30

Viktiga datum fylls på allteftersom, så håll utkik! Detta är dock de dagar vi stänger helt eller tidigare under vårterminen 2017.

Ha det bra önskar Mimerpedagogerna!