Förskollärare till lustfylld förskola

Är du en engagerad förskollärare som söker nya utmaningar? Gillar du att ta egna initiativ och att kunna forma din arbetsdag? Vill du arbeta i en nära, glädjefylld och utvecklande förskolemiljö? Då hoppas vi att du vill komma till oss. Vi söker förskollärare som kan börja senast 1 augusti 2019.

På förskolan Mimers Källa på Lidingö vill vi vara allra bäst på att förbereda våra barn för framtiden. Hos oss är pedagogik, hälsa och rörelse viktiga instrument för att lyckas. Vi tror att du, precis som vi, gillar att röra på dig och ser att pedagogik, hälsa och rörelse hänger ihop. Vår fina förskola ligger bara 15 min från T-centralen men ändå mitt i den vackra naturen på Lidingö. Vi har en inhägnad gård med lekstuga, sandlåda och lekfulla backar men också en stor allmänning precis utanför grinden och fina natursköna närområden att utforska med barnen. Dessutom samarbetar vi med Nordic Wellness för rörelse inomhus.

Arbetsbeskrivning

Förskolan är ett föräldrakooperativ med nära samarbete mellan pedagoger och föräldrar. Pedagogerna arbetar utifrån riktlinjerna i läroplanen och ansvarar för den dagliga verksamheten. Vår förskola erbjuder en glädjefylld och utvecklande arbetsmiljö. Att vara förskollärare hos oss innebär att utvecklas varje dag. Det är ett fantastiskt privilegium och vi har väldigt roligt tillsammans! För dig som pedagog på Mimers Källa välkomnas egna initiativ och du har stora möjligheter att påverka din vardag. Varje månad har vi APT där vi diskuterar pedagogiska frågor och byter erfarenheter. Vidareutbildning och professionell stöttning i din yrkesroll främjas både av Mimer och Lidingö Stad. Allt för att du, och därigenom barnen, ska vidareutvecklas och ha kul tillsammans!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, har en god pedagogisk förmåga samt givetvis ett stort intresse och engagemang för barn. Kunskap och erfarenhet av IKT-arbete är meriterande. Vi förväntar oss att du kan ta eget ansvar samtidigt som du bidrar till en fortsatt positiv gemenskap i våra barngrupper och i samarbetet med kollegor och föräldrar. Det är a och o för vår verksamhet. Vi ser helst att du har några års erfarenhet, men ser även mycket fram emot att få kontakt med dig som är nyutexaminerad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till: mimersk@gmail.com. För mer information är du välkommen att kontakta Ann-Sofie Lindberg, förskolechef på Mimers Källa.

Vi ser mycket fram emot att träffa dig!

Övrig information

Tillträde omgående, enligt överenskommelse eller senast 1 augusti 2019.
Heltid. Tillsvidareanställning.
Fast lön.