Vikarie till lustfylld förskola sökes omgående

Mimers Källa är en liten och mycket omtyckt förskola på Lidingö präglad av lustfyllda aktiviteter, kreativt lärande och trygghet för barnen. Förskolan ligger i ett lugnt område intill grönområden, park och skog. Verksamheten består av 25 barn och fem mycket engagerade pedagoger. Engagemang, närvaro och ett positivt förhållningssätt är något som utmärker oss. Har du erfarenhet från förskola eller annan motsvarande verksamhet får du gärna höra av dig till oss omgående. Vi söker någon som kan börja arbeta omgående och att du även kan arbeta extra vid behov framöver. Tjänsten kan komma att utökas vid behov.

Arbetsbeskrivning
På förskolan Mimers Källa på Lidingö vill vi vara allra bäst på att förbereda våra barn för framtiden. Hos oss är pedagogik, hälsa och rörelse viktiga instrument för att lyckas. Vi tror att du, precis som vi, gillar att röra på dig och ser att pedagogik, hälsa och rörelse hänger ihop. Vår fina förskola ligger bara 15 min från T-centralen men ändå mitt i den vackra naturen på Lidingö. Vi har en inhägnad gård med lekstuga, sandlåda och lekfulla backar men också en stor allmänning precis utanför grinden och fina natursköna närområden att utforska med barnen. Dessutom samarbetar vi med Nordic Wellness för rörelse inomhus.

Förskolan är ett föräldrakooperativ med nära samarbete mellan pedagoger och föräldrar. Pedagogerna arbetar utifrån riktlinjerna i läroplanen och ansvarar för den dagliga verksamheten. Vår förskola erbjuder en glädjefylld och utvecklande arbetsmiljö, vi arbetar med IKT och använder digitala verktyg i vår verksamhet. Att vara barnskötare hos oss innebär att utvecklas varje dag. Det är ett fantastiskt privilegium och vi har väldigt roligt tillsammans! Vi välkomnar egna initiativ och du har goda möjligheter att påverka din vardag. Varje månad har vi APT där vi diskuterar pedagogiska frågor och byter erfarenheter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som barnskötare eller av arbete som vikarie på förskola eller likvärdig erfarenhet av arbete med barn, en god samarbetsförmåga samt givetvis ett stort intresse och engagemang för barn. Vi förväntar oss att du kan ta eget ansvar samtidigt som du bidrar till en fortsatt härlig gemenskap i våra barngrupper och i samarbetet med kollegor och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till: rekryteringmimersk@gmail.com För mer information är du välkommen att kontakta Ann-Sofie Lindberg, rektor på Mimers Källa eller Lisa Verneholt, personalansvarig i styrelsen.
Vi ser fram emot att träffa dig!

Övrig information
Tillträde: Omgående
Omfattning: Heltid nu och därefter vid behov.
Lön enligt överenskommelse